Københavns Kommune

Social- og sundhedsassistent til dagvagt i Bomi-Parken på Amager

Søg jobbet

Område
Pleje
Ansøgningsfrist
Arbejdstid
Deltid - alt under 37 timer
Jobtype
Fastansættelse

Er du vores nye social- og sundhedsassistentkollega?

Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Vi søger en uddannet social- og sundhedsassistent til dagvagt på vores dejlige plejehjem. Stillingen er en fastansættelse på 35 timer om ugen.

Inden du læser videre, skal du være opmærksom på, at du kan søge jobbet nemt og hurtigt. Du skal blot sende en sms til teamleder Kristiane Lollike på 2423 1089. Teamlederen vil da tage kontakt til dig og finde et tidspunkt, hvor I kan mødes til en samtale i Bomi-Parken. Bliver du tilbudt stillingen, vil du blive bedt om at sende CV og ansøgning.

Du skal være med til at sikre, at beboerne har mulighed for at leve det liv, de ønsker i et forpligtende fællesskab med os som makkere. Det skulle gerne give gode dage med glimtende øjne hos dem, du omgiver dig med.

Vi ønsker, at du er med til at skabe en arbejdsplads med høj trivsel og høj faglig udvikling. Du får høj grad af indflydelse på arbejdspladsen.

Bomi-Parkens beboere ønsker gode dage, og at vi er i dialog. Vores vigtigste opgave er at skabe et hjem for dem, der bor her, og at understøtte dem i at leve det liv, de ønsker. Du ser det som en væsentlig del af kerneopgaven at være med til at skabe liv for og med beboerne.

Du er uddannet social- og sundhedsassistent og ser alle mennesker som ressourcefulde. Du går med i forandringer, tager ejerskab over dem og holder fast i prioriteringer. Du trives med også at træffe hurtige beslutninger baseret på beboernes udsagn og ønsker til deres liv og hverdag. Du er positiv og god til at samarbejde.

Om Bomi-Parken

Vi er et selvejende plejehjem på Amager og består af fem teams med i alt 81 boliger, et aktivitetstilbud og et produktionskøkken. Huset er bygget i 2010, og vi har dejlige rammer både inde og ude. Vi har et godt samarbejde med familierne og venner af huset. Bomi-Parken er uddannelsessted for social- og sundhedsassistenter, social- og sundhedshjælpere samt sygeplejersker.

Ansættelsesvilkår

Løn forhandles efter gældende overenskomst.

Stillingen er en fastansættelse på 35 timer om ugen med weekendvagt hver tredje weekend. Stillingen er med tiltrædelse snarest muligt, men vi aftaler sammen med dig, hvad der lader sig gøre.

Mere information

Se mere om os og livet i Bomi-Parken på vores Facebookside og hjemmeside. Har du brug for flere oplysninger, kan du kontakte teamleder Sevime Sejdini på 2931 1008. Her kan du også rekvirere en uddybende stillingsbeskrivelse.

Søg via linket senest tirsdag den 4. juni 2024

Eller start med at sende en sms til teamleder Kristiane Lollike på 2423 1089, så ringer hun dig op.

Vi holder jobsamtaler løbende.