Københavns Kommune

Social- og sundhedsassistent til plejehjemmet Klarahus

Søg jobbet

Område
Pleje
Ansøgningsfrist
Arbejdstid
Deltid - alt under 37 timer
Jobtype
Fastansættelse

Har du fokus på personcentreret omsorg i dit arbejde? Så er det dig, vi leder efter 

Inden du læser videre, så vær opmærksom på, at du i uge 27 kan sende en SMS til afdelingsleder Naomi Lipsius Hincheli på 2153 7088. Naomi vil da kontakte dig og finde et tidspunkt, hvor I kan mødes til en samtale på Klarahus. Til samtalen skal du blot medbringe dit CV. I uge 28 og 29 kan du sende sms til forstander Pia Mols på 5161 9740. Pia vil da kontakte dig. Lyder stillingen som noget for dig, vil du blive bedt om at sende et CV og en ansøgning. 

I Klarahus på afdeling 500 søger vi en social- og sundhedsassistent til aftenvagt 28 timer ugentligt

Her er mindst fire gode grunde til, at du skal søge stillingen hos os

  • Du får et arbejde, hvor du kan vokse fagligt og menneskeligt
  • Du bliver en del af et fagligt miljø med ambitioner
  • Du får kollegaer, som du (næsten) ikke kan undvære
  • Du får en meningsfuld hverdag med plads til at være dig

Klarahus tilbyder

Et plejehjem med 111 skønne beboere fordelt på fem afdelinger. På afdeling 500 bor der 30 beboere med meget forskellige funktionsnedsættelser – kognitivt som fysisk.

Vi sætter beboerne først på alle niveauer i organisationen, hvor vi lykkes, når beboerne oplever lige muligheder for sunde, selvstændige og værdige liv.

Sammen gør vi en forskel med behandling og omsorg – og ved at fremme sundhed.

Vi arbejder ud fra følgende tre principper

  • Vi sætter altid borgeren først
  • Vi hjælper og støtter borgeren til en høj grad af velbefindende
  • Vi skaber trygge og nærværende fællesskaber

Klarahus har fokus på faglig udvikling

Vi arbejder med udvikling gennem et struktureret kvalitetsarbejde med løbende forbedringer, hvor hver afdeling vælger deres egne emner at arbejde med.

Der har gennem det sidste år været arbejdet med dokumentation og medicinprocessen. Vi har arbejdet med BPSD-metoden og sansestimulerende teknologier. Det har vi gode erfaringer med i forhold til komplekse beboere.

Indsatserne er rettet mod beboere med demens og demenslignende symptomer. Ledere og udvalgte medarbejdere har været til undervisning i metoden, og vi glæder os over den forskel metoden hjælper os til at skabe for beboerne i Klarahus.

Vi har i det sidste år afsluttet en brandsikring af Klarahus og er netop åbnet fuldt op igen. På afdelingen er et nyt hold aftenvagter ved at finde sammen og etablere deres samarbejde. Derfor søger vi en erfaren social- og sundhedsassistent til dette rul.

Som erfaren social- og sundhedsassistent bringer du dine kompetencer i spil i plejen og i samarbejdet med dine kollegaer på tværs i huset, ligesom du er med til at understøtte de faglige forbedringstiltag, som bliver sat i gang om aftenen.

Hvis du kan nikke ja til ovenstående og ønsker at udfolde din faglighed til fordel for beboerne og din egen udvikling, så glæder vi os til at høre fra dig!

Kan du se dig selv i vores værdier?

Vi bruger mange timer på vores arbejdsplads, og derfor skal vi have det godt, når vi er sammen. Arbejdet med mennesker er meningsfuldt men stiller også krav til os.

Vi skal kommunikere klart og altid handle med respekt i pressede og akutte situationer. Derfor har vi brug for sammenholdet og fællesskabet.

I Klarahus er arbejdsmiljøet præget af åbenhed, humor og respekt. Det kommer ikke af sig selv, så derfor har vi hele tiden fokus på trivslen, kulturen og hinanden som mennesker.

Det praktiske

Klarahus er et somatisk plejehjem med eget produktionskøkken og aktivitetsafdeling. Vi bor i den charmerende oase De Gamles By i hjertet af Nørrebro. Det er nemt at komme hertil med offentlig transport.

Løn- og ansættelsesforhold

Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst.

Arbejdstiden udgør 28 timer ugentligt i aftenvagter. Du vil indgå i et 5-2 rul, hvilket vil sige, at du i lige uger arbejder fem dage (onsdag, torsdag, fredag, lørdag og søndag) og i ulige uger arbejder to dage (onsdag og torsdag).

I forbindelse med ansættelsen indhenter vi straffeattest samt referencer.

Ansættelse er fra den 1. september eller efter aftale.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

Med venlig hilsen din kommende leder og kollegaer på Klarahus.

Yderligere oplysninger

Vil du vide mere om stillingen, kan du kontakte afdelingsleder Naomi Lipsius Hincheli på 2153 7088 i uge 27 og forstander Pia Mols på 5161 9740 i uge 28 og 29.

Søg via linket senest søndag den 21. juli 2024

Ansættelsessamtaler afholdes løbende.