Københavns Kommune

Sygeplejerske med ansvar for elever og studerende i Verdishave

Søg jobbet

Område
Pleje
Ansøgningsfrist
Arbejdstid
Fuldtid
Jobtype
Fastansættelse

Vil du være sygeplejerske i et fantastisk hus og samtidigt skabe et trygt læringsmiljø for vores elever og studerende?

Lige nu søger vi en sygeplejerske, som både brænder for at være sygeplejerske tæt på praksis og være ansvarlig for vores elever og studerende. Stillingen er på 32-37 timer om ugen med weekendfri. Det er en delt stilling, hvor cirka 10 af timerne skal gå til at understøtte læring for SOSU-elever og sygeplejerskestuderende på Verdishave. Resten af tiden varetager du sygeplejefaglige opgaver på Afdeling 2 og på tværs af Verdishaves fire afdelinger sammen med de øvrige sygeplejersker.

Som uddannelsessygeplejerske hos os er du aldrig alene i din faglighed. Du indgår i et lokalt netværk med husets andre sygeplejersker – Anni, Rada og Sheeba – afdelingslederne på tværs, og kvalitets- og udviklingssygeplejerske, Helena. Du bliver også tilknyttet netværk for uddannelsesansvarlige i Sundheds- og Omsorgsforvaltningen, hvor du kan sparre med uddannelsesansvarlige fra nogle af de +40 andre plejehjem i Københavns Kommune.

Verdishave har gennemgået mange forandringer de seneste år, og du kommer til at spille en central rolle i opgaven med at skabe et trygt og anerkendende læringsmiljø, fx ved at arbejde systematisk og pædagogisk med eleverne og de studerendes faglige udvikling.

Hvis du allerede nu kan mærke, at det kribler i fingrene for at komme i gang, så vil vi rigtig gerne høre fra dig!

Ring til afdelingsleder Marianne Damgaard 2320 8073, hvis du vil høre mere om stillingen, kollegerne og stemningen på Verdishave. Du er også velkommen til at komme besøg efter aftale (ferie i uge 28-29-30).

Et fagligt, synligt og pædagogisk anker

Du er naturligvis uddannet sygeplejerske, gerne med nogle års erfaring med arbejdet med SOSU-elever og allerhelst uddannet klinisk vejleder – hvis ikke, har du lyst til at tage uddannelsen.

Du har pædagogisk tæft, er optaget af, hvordan man skaber udvikling og læring i organisationer, og du kan lide at arbejde med vejledning og undervisning. Du er også både tydelig og anerkendende i din kommunikation.

Du er struktureret og kan sikre, at uddannelsen af eleverne afvikles efter gældende regler, og så er du et synligt og roligt anker for eleverne og de studerende. Derudover bliver dine opgaver bl.a. at:

  • være ansvarlig for at skabe et trygt læringsmiljø
  • varetage den overordnede tilrettelæggelse og koordinering af den faglige kompetenceudvikling for elever og studerende
  • evaluere praktikforløb for SOSU-elever og for den kliniske uddannelse for sygeplejestuderende
  • samarbejde med praktikvejledere og kliniske vejledere

Du skal derfor kunne aktivere alle dine sygeplejefaglige kompetencer. Du vil særligt være inde over medicinske og helbredsmæssige problemstillinger og være medansvarlig for dokumentationen i afdelingen og bidrage til, at dine kolleger føler sig klædt fagligt på til deres daglige arbejde.

Gratis parkering og søde kolleger

Plejehjemmet Verdishave ligger midt mellem grønne områder og hyggelige kolonihaver i kvarteret Musikbyen i Sydhavnen. Her parkerer både bil og cykel gratis. Vi har 70 beboere fordelt på fire afdelinger med hver deres egen spise- og opholdsstue. Huset rummer også en fælles café og et træningscenter samt en fantastisk dejlig have. Vi arbejder hver dag for at leve op til vores værdier om at skabe gode oplevelser og fællesskab samt at tage personligt ansvar og at dele viden – både blandt os kolleger og med de ældre mennesker, som bor i Verdishave. Vi glæder sig til at møde dig.

Vi går desuden op i vores fælles sundhed, så Verdishave er en røgfri arbejdsplads, og der er obligatorisk træning i arbejdstiden for alle medarbejdere. Se billeder og læs mere om hverdagen på Verdishave.

Vidste du, at du får særlige medarbejderfordele i Københavns Kommune?   

Som ansat i Københavns Kommune får du også adgang til en lang række medarbejderfordele – for eksempel rabatter på træning, oplevelser, adgang til ferieboliger og gode priser på ting til hjemmet gennem vores webshop. Læs mere om aktuelle rabatter.

Ansættelsesvilkår  

Stillingen er en fast stilling på 32-37 timer om ugen, hvor arbejdstiden fortrinsvist ligger i dagtimerne. Vi håber, du kan starte den 1. oktober 2024 eller snarest muligt. Du bliver ansat efter den gældende overenskomst, og din løn bliver forhandlet på baggrund af erfaring og kvalifikationer. 

Søg via linket senest tirsdag den 20. august 2024

Du bliver kontaktet, hvis du indkaldes til samtale og vi forventer at afholde samtaler i slutningen af uge 38.    

Om Sundheds- og Omsorgsforvaltningen    

Vores hverdag handler om mennesker. I Sundheds- og Omsorgsforvaltningen er der fleksibel arbejdstid, som indebærer, at du har medindflydelse på din arbejdstid. Hvis du er sygeplejerske, SOSU-assistent eller SOSU-hjælper, har du derudover ret til at få fuld tid, hvis du ønsker det. Se mere om vores hverdag på vores-hverdag.dk