Københavns Kommune

Timelønnede afløsere til Bryggergården

Søg jobbet

Område
Pleje
Ansøgningsfrist
Arbejdstid
Deltid - alt under 37 timer
Jobtype
Studenterjob/fritidsjob

Er du studerende/ufaglært eller uddannet social- og sundhedshjælper/-assistent, og brænder du for at gøre en forskel? Har du lyst til at blive en del af vores efterhånden store og velfungerende korps af timelønnede? Så står Bryggergården og mangler dig til faste weekendvagter, afløsning i dag- og aftenvagter samt feriedækning. 

For at arbejde på Bryggergården er det vigtigt, at du er god til at danne relationer og er et nysgerrigt og rummeligt menneske.

Bryggergården er demenscenter med 40 boliger til mennesker med alkoholrelateret demens. Beboerne er ofte yngre og har levet et hårdere liv end de fleste. Her er højt til loftet og masser af humor og kærlig omsorg.

På Bryggergården er det faglige udgangspunkt den personcentrerede pleje og omsorg til mennesker med demens. Respekten for det enkelte menneske og det liv beboerne har levet er meget høj. Beboerne støttes i at have en indholdsrig og aktiv dagligdag.

Beboerne er fra 52 til 80 år gamle. Beboere har fysiske, psykiske og sociale skader, som direkte eller indirekte følge af et livslangt forbrug af alkohol. Nogle beboere har stadig et aktivt forbrug af alkohol.

Bryggergården har aktivitetsafdeling, økologisk produktionskøkken, gratis parkeringskælder og motionsrum.

Som afløser hos os bliver du betragtet som en del af organisationen og bliver inviteret til at deltage i fester, kurser m.m., da vi synes, det er vigtigt, at man føler sig som en del af noget større og har et tilhørsforhold til arbejdspladsen og kollegerne.

Vi ligger 200 meter fra Carlsberg Station og har gratis p-kælder og massageordning.  

Din profil

  • Du er rummelig og empatisk i din relation til andre mennesker 
  • Du er god til at samarbejde 
  • Du er humoristisk 
  • Du er mødestabil  
  • Du er ansvarsfuld  
  • Du har lyst til at arbejde og være sammen med beboerne på Bryggergården 

Du vil få en god introduktion til arbejdet på Bryggergården og blive en del af en fantastisk arbejdsplads.

Ansættelsesvilkår

Løn og ansættelse efter gældende overenskomst. 

Yderligere oplysninger

Vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Susan Solano på 8232 5731 eller udviklingssygeplejerske Mie Bengtson på 8232 5703.

Søg via linket senest torsdag den 1. august 2024

Der vil blive holdt samtaler løbende.

Om Sundheds- og Omsorgsforvaltningen

Vores hverdag handler om mennesker. I Sundheds- og Omsorgsforvaltningen er der fleksibel arbejdstid, som indebærer, at du har medindflydelse på din arbejdstid. Hvis du er sygeplejerske, SOSU-assistent eller SOSU-hjælper, har du derudover ret til at få fuld tid, hvis du ønsker det. Se mere om vores hverdag på www.vores-hverdag.kk.dk.