Københavns Kommune

Verdens bedste social- og sundhedsassistenter eller sygeplejersker til yngre mennesker med demens på Center for Demens – Lindehusene

Søg jobbet

Område
Pleje
Ansøgningsfrist
Arbejdstid
Deltid - alt under 37 timer
Jobtype
Fastansættelse

Er du verdens bedste social- og sundhedsassistenet eller sygeplejerske?

Vil du arbejde med yngre mennesker med demens?

Er du dygtig og ansvarsbevidst?

Har du lyst til at være en del af et spændende hus i udvikling? 

Evner du at arbejde selvstændigt og samtidig sparre med dine kolleger omkring, hvordan vi hjælper borgerne bedst muligt?


Så er du måske vores nye kollega! Center for Demens – Lindehusene søger lige nu to nattevagter.

Natholdet består af tre medarbejdere til 59 mennesker med demens. Her bor 59 skønne mennesker, der har brug for støtte til at leve deres liv med alt, hvad det nu indeholder. De fleste borgere er meget friske fysiske og elsker at have det sjovt.

Vi er drevet af at være noget for andre og sammen skabe en meningsfuld hverdag for borgere, kollegaer og dem vi møder på vores vej gennem livet.

Vi forestiller os, at du

  • er uddannet social- og sundhedsassistent eller sygeplejerske med erfaring fra plejecenter, gerne demens
  • har styr på personcentreret omsorg, og kan benytte det i dit arbejde
  • er bekendt med kravsnedsættende pædagogik, eller klar på at lære det
  • kan arbejde selvstændigt, tage initiativ og ansvar   
  • har flair for, samarbejde på tværs, kvalitetssikring af dokumentation og gerne erfaring med Cura
  • formår at skabe ro og tryghed omkring dig
  • vægter beboernes egne ønsker og selvbestemmelsesret meget højt
  • er en tålmodig formidler  
  • arbejder professionelt og kan løfte i flok     

Lidt om os 

Vi er Center for Demens – Lindehusene. Vi er startet i 2019, så vi er stadig lidt nye. Vi har godt fat i kernen, som er personcentreret omsorg med rehabiliterende tiltag som hård fysisk træning og CST. Vi har musik med i det meste, vi laver.

Udover vores to plejeafdelinger består demenscenteret af Aktivitetscenter Huset for hjemmeboende borgere med demens, træning og rådgivning, der har funktioner hos hjemmeboende mennesker med demens og demensrejseholdet, der dækker her. Vores afdeling er bredt tværfagligt sammensat af social- og sundhedshjælpere og -assistenter, sygeplejersker, pædagoger, terapeuter og demensfaglige videnspersoner. Vi sætter en ære i at understøtte en meningsfuld og værdig hverdag gennem personcentreret omsorg og en rehabiliterende tilgang med naturlig inddragelse af borgernes egne ressourcer. Når borgerne blomstrer, spirer vi også!

Løn- og ansættelsesforhold  

Stillingerne er 28 timer om ugen og er ledige fra den 1. august 2024 eller efter aftale. Ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst.   

Mere information 

Vi håber, at ovenstående har vakt din interesse. Kig evt. ud til en kop kaffe. Hvis du har spørgsmål eller har lyst til at se huset, kan du ringe til afdelingsleder Louise Arnholtz på 2710 9149.

Søg via linket senest søndag den 11. august 2024

Om Sundheds- og Omsorgsforvaltningen

Vores hverdag handler om mennesker. I Sundheds- og Omsorgsforvaltningen er der fleksibel arbejdstid, som indebærer, at du har medindflydelse på din arbejdstid. Hvis du er sygeplejerske, SOSU-assistent eller SOSU-hjælper, har du derudover ret til at få fuld tid, hvis du ønsker det. Se mere om vores hverdag på www.vores-hverdag.kk.dk.