Aalholmhjemmet

Om os

Billede
Påskeliljer i hvid vase på blondedug
På Aalholmhjemmet tager vi udgangspunkt i dit liv og i den, du er bag demenssygdommen.

Om os

På Aalholmhjemmet arbejder vi ud fra følgende målsætning: 

Alle med tilknytning til Aalholmhjemmet er sammen om at skabe et rummeligt hjem, hvor vi i hverdagen lægger vægt på forståelse, sammenhæng, tryghed, sikkerhed og frihed til at vælge.

I hverdagen betyder det blandt andet, at vi arbejder med personcentreret omsorg. Det vil sige, at vi har fokus på, at du kan blive ved med at være en hel person, selvom du har demens.

Alle har noget at bidrage med

Vi tager udgangspunkt i dit liv og i den, du er bag demenssygdommen.

Vi forsøger derfor at koble din dagligdag til dit tidligere liv, da det kan være en måde at finde frem til dine ønsker og ressourcer samt til at skabe en genkendelig og struktureret hverdag. 

Vi mener, at alle har noget at bidrage med, uanset hvordan de har det fysisk eller psykisk. Vi lægger derfor vægt på, at du bidrager til fællesskabet med det, du kan, og det du har lyst til.

Vi tror også på, at kvaliteten, af den omsorg og pleje du får, har stor indflydelse på, hvordan din sygdom udvikler sig. Vi gør derfor vores bedste for at give dig en så god pleje og omsorg som muligt.
 

Aktivitetscenter

FOR HJEMMEBOENDE BORGERE MED DEMENS

Aalholmhjemmet har også et aktivitetscenter målrettet borgere med demens, som bor i eget hjem.

Arbejdspladsen

MEDARBEJDER, FRIVILLIG OG STUDERENDE

Aalholmhjemmets medarbejdere er dygtige og har en bred vifte af kompetencer. Vores plejehjem er også uddannelsessted for forskellige studerende.

Tilsyn og rapporter

Hent tilsynsrapporter, Fødevarestyrelsens kontrolrapporter og privatlivspolitik.