Københavns Kommune

Hverdagen på Dronning Ingrids Hjem

Du kan deltage i mange forskellige daglige aktiviteter – og arrangementer og fester, som gør hverdagen fuld af oplevelser.

På Dronning Ingrids Hjem har vi en række aktivitetsmedarbejdere, som er fordelt på husets fire etager. 

Aktivitetsmedarbejderne planlægger daglige aktiviteter sammen med beboerne, fx gymnastik, neglecafe, strikkeklub, hyggedage, bar, spil, besøg af venskabsbørnehave m.m. 

Vores aktivitetsmedarbejdere tilbyder også en til en-aktiviteter med den enkelte beboer. Hvis du har et bestemt ønske til en aktivitet, er der derfor stor mulighed for, at det kan lade sig gøre.

Arrangementer, fester og træning

Vi holder også forskellige arrangementer og fester, som er med til at gøre hverdagen fuld af oplevelser.

Vi holder fx sankthansfest, Dronning Ingrids Hjems fødselsdag, sommerfest, oktoberfest og julefrokost. Vi fejrer også helligdage.

Hver tredje onsdag i måneden er der gudstjeneste i vores festsal. Bagefter drikker vi kaffe og hygger os sammen.

Dronning Ingrids Hjems fysioterapeuter arrangerer desuden træning og gymnastik flere gange om ugen for alle beboere, som har lyst til at være med.

Fællesarealer

Dronning Ingrids Hjem har fire etager, som har hver deres fælles spise- og dagligestue.

I dagligstuerne kan du se tv og høre musik, og der er udgang til en dejlig stor altan eller et haveområde. I vores have er der forskellige gangbelægninger til gangtræning, og udendørs musikinstrumenter, samt en krolfbane i græsplænen, der også kan benyttes af kørestolsbrugere.

I stueetagen ligger vores festsal, hvor vi holder fester, fællesspisninger og forskellige arrangementer. Du har mulighed at låne festsalen, hvis du skal holde fest. 

På 2. sal ligger vores gymnastiksal, hvor du kan lave gymnastik og træne med vores fysioterapeuter. På 2. sal ligger også vores dejlige tagterrasse med plantekasser og hængesofa.