Københavns Kommune

Hverdagen på Egebo

På Egebo gør vi, hvad vi kan for at for at skabe hygge og fællesskab i hverdagen.

Vi ønsker, at hverdagen på Egebo både giver mulighed for ro og fred, samtidig med at der er forskellige aktiviteter, du kan deltage i. 

Vi har opdelt vores aktiviteter i fire kategorier: Kulturelle, traditionelle, moderne og videnssøgende aktiviteter. Så vi er sikre på, at der altid er aktiviteter til enhver smag.

Aktiviteterne kan fx være teater- eller museumsbesøg, musik og sang, keglespil, banko, Wii, fælles gåture, kryds og tværs-klub, vinsmagning, foredrag, diskussionsgrupper eller de tilbagevendende, årlige kagekonkurrencer.

Vi tager også ofte på ture ud af huset i vores nye minibus.

Derudover holder vi årligt fastelavnsfest, påskefrokost, sankthansfest, sommerfest, løvfaldsfest, halloween, julefrokost og meget andet.  

Vores ergo- og fysioterapeuter tilbyder desuden forskellige slags træning. Som noget nyt tilbyder ergoterapeuten også træning om eftermiddagen/aftenen, så du og de andre beboere kan træne på det tidspunkt, der passer jer bedst.

Fællesarealer

På hver etage har vi hyggelige og lyse fællesrum med anretterkøkken. Nogle af fællesrummene har udgang til terrasser eller altaner. 

Derudover har vi et motionsrum og en festsal.

Udenfor har vi en dejlig atriumgård med borde, stole, markise og en glaspavillon. 

Vi har desuden en urtehave, hvor vi planter forskellige krydderurter og kartofler.

Til sidst har vi en sansehave fuld af smukke blomster med mange forskellige dufte, farver og muligheder for at røre ved blomsterne og plukke en buket til sin bolig.

Billede
Mange små kager på fad dekoreret med chokoladeknapper og omkranset af udskåren vandmelon og blåbær.
Flere gange om året holder vi 'den store kagedyst', hvor plejehjemmets teams kan stille op med deres kage-bidrag. Der uddeles præmier for bedste smag og for bedst pyntede kage.