Københavns Kommune

Hverdagen på Ryholtgård

Vi har mange faste aktiviteter på Ryholtgård og nyder også at komme på tur ud af huset, fx til en nærliggende havn eller forbi hestene i de grønne områder.

På Ryholtgård har vi forskellige faste aktiviteter, fx banko, erindringdans, fællessang, led- og balancetræning, koncerter og gudstjeneste.

Næsten dagligt tilbyder en medarbejder korte gåture, hvor vi ofte går forbi Netto, så beboerne kan handle. Om sommeren nyder vi at plukke blomster på gåturene.

Vores aktivitetsmedarbejder læser også højt om aftenen på plejehjemmet.

Vi har også gode træningsfaciliteter, hvor du både kan træne selv og sammen med andre. 

Ture ud af huset

Vi tager også på ture i en lejet bus.

De korte og lange ture går fx til museer, Dyrehaven eller Flyvergrillen i Kastrup. Vi tilpasser altid vores aktiviteter efter årstiden og efter, hvad beboerne har lyst til.

Frivillige og pårørende er med til at arrangere en del af vores aktiviteter, fx gåture, cykelture i vores Rickshaw-cykel og andre ture ud af huset.

Fællesarealer

På alle etager er der en fælles spise- og opholdsstue med tv og radio. I forlængelse af spisestuen er der en stor terrasse med borde og stole. 

I stueetagen har vi en multisal, som vi bruger ved arrangementer, fx fester, foredrag, sang og musik. Som beboer har du mulighed for at låne multisalen, fx til en fødselsdagsfest. Du skal selv sørge for at rydde op bagefter.

Ryholtgård har også et stort træningslokale, som alle beboere kan bruge.

Rundt om Ryholtgård ligger vores gårdhave. Her er borde og bænke året rundt, og om sommeren åbner vi et ishus.

Billede
Kig fra Christianshavn over mod Nyhavn, hvor man kan se gamle fiskerbåde lagt til kaj og den nye gang- og cyklebro, Inderhavnsbroen, der forbinder Nyhavn med Christianshavn.
På Ryholtgård har vi mange aktiviteter, og vi tager ofte på tur ud af huset. Vi har fx tidligere været på tur i Nyhavn, hvor vi nød det gode vejr.