Københavns Kommune

Hverdagen på Skjulhøjgård

På Skjulhøjgård er vores mål at være et plejehjem, som tilbyder aktiviteter, der skaber glæde og mening i hverdagen.

På Skjulhøjgård har vi aktiviteter både formiddag, eftermiddag og aften. Du kan derfor være med, når det passer dig bedst.

Aktiviteterne kan fx være gymnastik, banko, dans, film, foredrag, musik, sang, petanque, fredagsbar eller café.

Vi har både vinter- og sommercafé, hvor der er kaffe, kage og underholdning. Om sommeren hygger vi os også gerne med grill på terrassen.

Mere om vores aktiviteter

Vis alle

Ture ud af huset

Vi tager også ud af huset og ser på byen, fx Tivoli, Bakken, Damhussøen, Jazzfestival, skoven og mange andre steder.

Vi tager også på indkøb i centrene i nærheden, på museum, i Den Blå Planet eller på tur gennem juleudsmykningen i Københavns gader. 

Vi har et godt samarbejde med frivillige og pårørende, som hjælper til i forbindelse med arrangementer og udflugter. De kommer også gerne om aftenen og i weekenden og hygger om os.

Fester og arrangementer

Vi nyder at feste og fejre forskellige traditioner.

Vi holder fx sommerfest med lækker mad, musik, underholdning og amerikansk lotteri med fine præmier. Vi holder også påskefrokost, julefrokost og Lucia-optog med børn fra det nærliggende fritidshjem.

På Valdemarsdag spiser vi nye kartofler og drikker snaps, og vi holder Oktoberfest med efterårsmad, fadøl, slagermusik og sang.

Vi invitere gerne dine pårørende med til vores store fester.

Træning og gymnastik

På Skjulhøjgård har vi fokus på at vurdere dit behov for træning/genoptræning og gymnastik.

Vi tilbyder individuel træning med 2-4 personer hver formiddag, og vores fysio- og ergoterapeuter kan hjælpe dig med at lægge et træningsprogram.

Fællesarealer

Skjulhøjgård har dejlige, lyse fælles opholdsrum på hver etage, hvor du kan se tv, spise dagens måltider og få en hyggesnak med de andre beboere og medarbejdere.

I stuetagen har vi en dejlig nyrenoveret atriumgård, som er overdækket. Derudover har vi en større udendørs terrasse med havemøbler og udgang til haven.

I haven findes flere mindre terrasser og hyggekroge samt vores orangeri og en petanquebane. 

På Skjulhøjgård gør vi meget ud af, at du får holdt dig i gang. Derfor har vi også sørget for at træning bliver en naturlig del af din hverdag og dine rutiner. På afdelingerne er sat cykler op og forskellige træningsstationer. Vores dygtige personale hjælper dig med at komme i gang, så du kan få brugt alle vores tilbud, hvis du ønsker det.

Billede
Tre personer spiller petanque på en udendørs petanquebane.
Vores aktiviteter spænder bredt, fx petanque, ture til Tivoli, fredagsbar eller grill på terrassen.