Københavns Kommune

Hverdagen på Slottet

På Slottet har vi forskellige aktiviteter, som skifter, alt efter hvem der bor her. Vi har også en kulturklub og forskellige regnbue-stunder for LGBT+-personer.

På Slottet har vi forskellige aktiviteter i hverdagen. Aktiviteterne skal både skabe fællesskab og imødekomme den enkelte beboers behov for aktiviteter.

Vi planlægger derfor løbende aktiviteter sammen med dig, de andre beboere og jeres pårørende.

Vores aktiviteter er derfor forskellige, alt efter hvem der bor på Slottet.

Aktiviteter kunne fx være malehold, musikcafé, dans, ture ud af huset, banko, besøg af hunde, madklub, ture på rickshawcykler og læseklub.

Derudover har vi forskellige regnbue-stunder, hvor LGBT+-personer fra både Slottet og andre plejehjem mødes og udveksler erfaringer.

Kulturklub og aktivitetspakke

Vi har også en kulturklub, hvor vi laver forskellige kulturelle aktiviteter som museumsbesøg og koncerter.

Har du vores aktivitetspakke, kan du også komme med på tur til fx Tivoli, Den Blå Planet og ZOO og deltage i nogle arrangementer på Slottet, fx musikcafé, hjemmebag, få vin til søndagsmiddagen, sommerbar m.m.

Fællesarealer

Slottet har tre afdelinger, som er inddelt i mindre bo-grupper med 11-13 beboere. Til hver bo-gruppe hører en fælles spise- og dagligstue og et fælles køkken.

Derudover har Slottet en fælles etage med træningsfaciliteter, dagligstue og biograf.

Vi har også et wellness-baderum, hvor der blandt andet er karbad med lift.

Slottet har også en gårdhave samt adgang til ByOasens orangeri.

Billede
Gårdsplads med mange mennesker siddende omkring runde borde med parasoller og flere mennesker stående. På huset bag gårdspladsen hænger et stort regnbueflag og på en scene står et klaver og en person, der taler.
Som LBGT-plejehjem holder vi forskellige regnbue-stunder. Vi deltager desuden i Pride-paraden og Pride-ugen hver sommer.