PLEJECENTRET

Egebo

Om os

Billede
Blomster i Bystævneparken
Egebo ligger i skønne, blomsterrige Bystævneparken i Brønshøj.

Om os

På Egebo arbejder vi ud fra Københavns Kommunes ældrepolitik, som understreger, at du skal have frihed til at leve det liv, du selv ønsker.

Vi lægger især vægt på politikkens vision ’tryghed’, da vi er meget bevidste om, at du sætter din lid til os, når du flytter ind på Egebo.

Vi gør derfor vores bedste for, at du skal føle dig tryg og ligeværdig i forhold til både medarbejderne og de andre beboere. 

Vi giver dig den støtte og omsorg, du har brug for, med afsæt i hvad der giver livskvalitet for dig. Vi tror på, at vi som mennesker har mange ressourcer, også når vi er blevet ældre.

Derfor er det vigtigt for os, at du bruger dine evner og ressourcer i hverdagen.

Vi lægger vægt på medbestemmelse

På Egebo lægger vi også vægt på at involvere dig i din hverdag. Det gør vi blandt andet ved at tale med dig om, hvilke aktiviteter du har lyst til at deltage i. 

Vi holder desuden møder fire gange om året i hver af Egebos otte bo-grupper.

På møderne taler vi om den fælles hverdag på Egebo, fx måltiderne, aktiviteterne og nye tiltag på plejehjemmet. Vi oplyser også om tilsyn og brugerundersøgelser. Dine pårørende er velkomne til at deltage i møderne. 

På Egebo har vi et lille slogan, som vi hver dag holder os for øje:

Egebo er et godt sted at blive gammel.

Arbejdspladsen

MEDARBEJDER, FRIVILLIG OG ELEV

Egebo ønsker at være en attraktiv arbejdsplads med en høj faglighed.

Hilsen fra forstander

Vi vil være glade for at kunne byde dig velkommen på Egebo.

Emma Gad på Egebo

’Emma Gad godt – på Egebo gider vi også’, er vores hæfte om, hvordan vi ønsker at behandle medarbejdere, beboere og pårørende. Hæftet bygger på medarbejdernes egne forslag til, hvordan vi behandler hinanden med respekt. Hæftet er en vigtig del af vores værdier, og vi forventer, at vores medarbejdere arbejder ud fra disse værdier.

Tilsyn og rapporter

Hent tilsynsrapporter, Fødevarestyrelsens kontrolrapporter, brugertilfredshedsundersøgelse og privatlivspolitik.