Københavns Kommune

Hverdagen på Aftensol

På Aftensol gør vi os umage med at arrangere forskellige aktiviteter, så der er noget for enhver smag.

I det daglige tilbyder vi blandt andet gymnastik, sang, musik og forskellige slags spil.

Musik og sang fylder særligt meget i vores hverdag. Vi tager også til koncerter, holder arrangementer med underholdning og arrangerer ture ud af huset.

Vi samarbejder med andre plejehjem om at arrangere teateraftner, koncerter, foredrag og andre former for underholdning.

Vi har også kristne aktiviteter

Frelsens Hær arrangerer også aktiviteter på Aftensol. Fx arrangerer de hver fredag sang, andagt og hygge for alle, der har lyst til at være med.

Hver uge kommer en repræsentant for Frelsens Hær på Kapellantjeneste. Det er en besøgstjeneste, der tilbyder alle beboere en samtale om liv og tro og andre spørgsmål, der har betydning for den enkelte.

Juleaften står Frelsens Hær for at holde juleandagt på plejehjemmet, og medlemmer af Frelsens Hærs hornorkester spiller julemusik.

Aftensol har et samarbejde med to lokale kirker, Anna Kirke og Stefans Kirke, hvorfra præsterne jævnligt kommer og holder gudstjeneste.

Fællesarealer

Vi har fælles opholdsrum på alle etager, som du og de andre beboere frit kan bruge.

Derudover har vi fælleslokalet Pusterummet, som vi bruger til aktiviteter, fester og andre fællesarrangementer. Du har mulighed for at låne lokalet til et privat arrangement, hvis lokalet er frit.

Udenfor har vi en dejlig have med en stor terrasse, som vi bruger meget om sommeren, fx til aktiviteter, fester og afslapning.

Musik og sang fylder særligt meget i vores hverdag.