Københavns Kommune

Hverdagen i Møllehuset

I dagligdagen tilbyder vi mange forskellige slags aktiviteter, træning og arrangementer.

Vores aktiviteter er mangfoldige, da de skal favne bredt og afspejle beboernes interesser.

Vi tilpasser vores aktiviteter til årstiderne, så vi om vinteren er mere indenfor i vores dejlige Café Smilet, mens vi rykker ud i vores haver om sommeren.  

Vi tilbyder fx højtlæsning, sang og guitarspil, busture, forskellige klubber, kirkebesøg, banko, filmaften, cykelture i rickshaw, foredrag, teater og musikarrangementer.

I Møllehuset har vi aktiviteter i huset hver eneste aften. Vi har en malerklub, ture ud af huset, eftermiddag- og aftenhygge udenfor og filmaftener.

Vi holder også påske- og julefrokoster med musikalsk underholdning og en stor sommerfest i gårdhaven med øl, pølsevogn og jazzorkester. 

Vi har en fast gruppe aktivitetsmedarbejdere, som står for alle vores mange aktiviteter. Medarbejderne har hver deres styrker, så de kan favne bredt.

Fællesarealer

På hver af Møllehusets fire etager har vi et fælles spisekøkken og en fælles opholdsstue. 

Derudover har vi vores fælles samlingssted Café Smilet, hvor vi har mange begivenheder, og hvor vi dyrker fællesskabet og relationer.

Udenfor har vi en dejlig gårdhave, hvor vi blandt andet dyrker kartofler og krydderurter. Vi har også en nyanlagt baghave, som giver mulighed for ro, afslapning og fordybelse.  

Ud over de to haver har Møllehuset også en skøn tagterrasse.

Desuden har vi et udendørs trænings- og opholdssted, som vi fik i forbindelse med vores nye produktionskøkken i 2022. Her kan du sidde med sol i ansigtshøjde, udsigt til blomster og krydderurter og nyde duften af hjemmelavet mad.

Billede
Nærbillede af person, der spiller guitar.
Vores aktivitetsmedarbejder spiller fx guitar og synger på etagerne fire gange om ugen.
Billede
Have med grønt græs, højbede med grønt samt en pergola. Haven er omkranset af hæk og i baggrunden ses en rød murstensbygning med store glaspartier.
Vi har en stor dejlig gårdhave, hvor vi lever livet alle ugens dage fra det tidlige forår. Her dyrker vi blandt andet kartofler og krydderurter.