Københavns Kommune
18.10.2022 Arkivnyhed - Kan være forældet

Ryholtgård nomineret til Danmarks Bedste Plejehjem

Ryholtgård har vundet regionsafstemningen og er dermed blandt de fem regionalt nominerede plejehjem, der kan vinde titlen som Danmarks Bedste Plejehjem 2022.

 

Kære beboere og pårørende

Hvert år kårer foreningen Danske Seniorer Danmarks Bedste Plejehjem, og i år er

Ryholtgård blandt de fem nominerede.

Det er Danske Seniorers medlemmer, der står bag indstillingerne af de mange plejehjem og landsorganisationen skriver på deres hjemmeside: "at håbet er, at de bedste plejehjem kan inspirere alle landets plejehjem - det vil Danske Seniorer fremme ved at bringe alle de steder frem i lyset, hvor både beboere og medarbejdere trives".

Vi er meget glade for, at Danske Seniorer bidrager til at fortælle om alle de gode og dejlige plejehjem, der er over hele landet. Ryholtgård er indstillet for vores arbejde med musik og sang, fordi netop det område er i fokus i år i kåringen af Danmarks Bedste Plejehjem.

Ryholtgård blev indstillet med disse ord

"Aftensang i grupper – det er for alle, med inddragelse af beboerne. Tit efter aftensmad hygges der i fællesopholdsstuen. Personalet er meget engageret og beboerne elsker det. Fantastisk sted i det hele taget.”

For os betyder nomineringen først og fremmest glæde over, at det hjem, vi ønsker, Ryholtgård skal være at bo og leve i, også bliver oplevet sådan, når man kommer på besøg. Det vigtigt for os, at sangen og musikken giver liv og fællesskab – ikke kun beboere og personale imellem, men for alle, der besøger huset. Det er også altid rigtig dejligt, når besøgende er deltagende og med f.eks. til fællessang.

Fordi Ryholtgård har vundet regionsafstemningen, fik vi fredag den 14. oktober besøg af Danske Seniorers kredsformand i Region Hovedstaden, der overrakte os et diplom og 1000 kroner til aktiviteter for og med beboere, frivillige og medarbejdere. Vi er glade og taknemmelige.

Fejring og Ryholtgård-sang

Vi fejrede selvfølgelig dagen på behørig vis med hvide duge, lys, flødeskumskager, kaffe, portvin og ikke mindst fællessang, hvor vi for første gang og med sikkerhed ikke for sidste gang - sang Ryholtgårds helt egen sang, som aktivitetsmedarbejder Pia Trøjgaard har komponeret til os. Og vi ser frem til mange flere glade og musikalske stunder, hvor vi også kan få en dans sammen; beboere, pårørende, frivillige og medarbejdere.

Mange glade hilsner på vegne af os alle på Ryholtgård

Mette, forstander