PLEJECENTER

Sølund

Om os

Billede
Klavertangenter
På Sølund lever vi livet for fuld musik.

Om os

På Sølund er musikken en del af vores dna. Det er derfor vores mål, at du og de andre beboere lever livet for fuld musik – både helt bogstaveligt og i overført betydning. 

At leve for fuld musik betyder, at vi arbejder for, at du har en hverdag, der giver mening – og at du synes, du har grund til at stå op om morgenen. Derudover betyder det også, at vi hver dag indtænker musikken i både plejen, aktiviteterne og dagligdagen.

På Sølund møder du venlige og hjælpsomme medarbejdere, en god stemning ved morgenbordet og støtte og pleje af høj faglig kvalitet.

Vi er opmærksomme på, at en del beboere føler sig isolerede fra omverdenen, når de flytter på plejehjem, da de kan have svært ved at komme på gaden. Det er derfor vores mål at hjælpe dig til stadig at være en del af lokalsamfundet, selvom du bor på plejehjem.

Vi inviterer lokalsamfundet indenfor, fx når vi er officielle værter ved Distortion, sankthans, Vinterjazz, Kulturnatten, Copenhagen Blues Festival og Copenhagen Opera Festival. 

Sølund arbejder desuden ud fra Københavns Kommunes ældrepolitik. Politikken har tre overordnede visioner: Frihed, tryghed og fællesskab.

Visionerne betyder blandt andet, at din hverdag på plejehjemmet skal være så fleksibel som mulig, og at du skal have frihed til at leve det liv, du ønsker. 

Arbejdspladsen

MEDARBEJDER, FRIVILLIG OG ELEV

Sølund er en arbejdsplads med ambitiøse medarbejdere, der sætter den faglige barre højt og trives med nye udfordringer.

Tilsyn og rapporter

Hent tilsynsrapporter, Fødevarestyrelsens kontrolrapporter, brugertilfredshedsundersøgelse og privatlivspolitik.