Københavns Kommune

Hverdagen på Eilersminde

Eilersminde er et levende hus med højt til loftet, hvor du som beboer er med til at skabe det hjem, du bor i.

Vi har mange forskellige aktiviteter i hverdagen, og du kan være med til det, du har lyst til. 

Det kan for eksempel være musik, banko, højtlæsning, gymnastik og udendørs aktiviteter. Hvis du selv kan lide at lave mad, er der lejlighedsvis mulighed for at deltage i en madklub. 

Andre aktiviteter er fx filmklub, håndarbejde og kreativt værksted. 

Vi planlægger også ture ud af huset til nærliggende kulturtilbud og naturattraktioner. Vi har en bus, som vi deler med plejehjemmet, Tingbjerghjemmet. 

Vi er glade for at være udenfor året rundt, og derfor bruger vi flittigt vores fælles terrasse på 1. sal, tagterrassen på 4. sal og de grønne områder ved Utterslev Mose. 

Du har også mulighed for at tage på tur på vores duocykler, hvor to personer kan cykle sammen. 

Traditionsrige arrangementer

Som beboer på Eilersminde har du indflydelse på de aktiviteter, vi planlægger. Vi afholder aktivitetsmøder, én gang i kvartalet, hvor vi planlægger aktiviteterne for det kommende kvartal.

Hvert år holder vi mange traditionsrige arrangementer, som følger vores årshjul, herunder stor fælles jule- og påskefrokost, sommerfest, sommerfestival og oktoberfest. Vi har både fælles aktiviteter for hele huset og aktiviteter for de enkelte afdelinger.

Fællesarealer

Eilersminde har gode, fælles opholds- og aktivitetsarealer med en fælles multisal, orangeri og tagterrasse med udsigt over byen.

I hver afdeling er der spisestue, tv-stue, bibliotek og fælles altan. Derudover har vi en fælles café samt trænings-, motions- og aktivitetslokaler. På fællesarealerne har vi biologisk lys, der gør det nemmere for kroppen at tilpasse sig døgnets rytme.

Udenfor har vi en fælles tag- og gårdhave.

Tæt på os ligger Tingbjerg Kulturhus med bibliotek, café og arrangementer som foredrag og koncerter.