Ørestad Plejecenter

Om os

Billede
Bygningen i gule og grønne farver
På Ørestad er du herre i eget hus.

Om os

På Ørestad Plejecenter mener vi, at beboere, pårørende, frivillige og medarbejdere skal være sammen om at skabe gode rammer for en aktiv og tryg hverdag. Vi har derfor i fællesskab beskrevet vores kerneopgave: 

Ørestad Plejecenter vil danne rammen om et frit, trygt og meningsfuldt liv for de personer, som bor, arbejder og eller kommer i huset. Det vil vi gøre ved at involvere og inspirere hinanden hver eneste dag.

Derudover arbejder vi særligt med tre værdier/visioner:

1. Hverdagsfest 
Vi ønsker os, at der er glæde og fest på Ørestad hver eneste dag. Vi vil derfor være gode til at finde de muligheder, der er, for at gøre samvær i hverdagen til noget særligt.

2. Beboerdemokrati
Du er herre i dit eget hus, bestemmer selv over din hverdag og har også indflydelse på hele plejehjemmet. Vi arbejder med at inddrage dig og de andre beboere i både stort og småt.

3. Udviklende relationer
Det er vigtigt for os, at vi udvikler os sammen – både medarbejdere og beboere. På den måde bliver vi alle sammen klogere og stærkere og får en bedre hverdag.

Vi arbejder rehabiliterende, og vi arbejder tæt sammen tværfagligt for at sikre, at du, så vidt muligt, kan leve det liv, du ønsker dig. Vi støtter dig på en omsorgsfuld måde og lytter til dine og dine kæres ønsker og behov, når livet er ved sin afslutning.

Hilsen fra forstander

Ørestad Plejecenters forstander, Mie Nicolaisen, byder velkommen.

Arbejdspladsen

MEDARBEJDER OG FRIVILLIG

På Ørestad Plejecenter har vi cirka 100 medarbejdere og mange frivillige.

Tilsyn og rapporter

Hent tilsynsrapporter, Fødevarestyrelsens kontrolrapporter, brugertilfredshedsundersøgelse og privatlivspolitik.